Helikopterburna turer & arrangemang

Outdoor Lapland AB i samarbete med Fiskflyg AB erbjuder tillsammans olika luftburna turer och arrangemang i fjällvärlden kring världsarvet Laponia. Helikoptern är ett fantastiskt hjälpmedel för att uppleva mycket på en kort tid och ta oss in till smultronställen som annars skulle kräva dagar av vandring med tung packning. Vi skräddarsyr gärna er speciella upplevelse med helikopter/helikoptrar, guide/guider mat, boende, utrustning mm. Här under finner ni några turer och arrangemang som vi erbjuder. 

Fiskflygs helikopter i Laponiafjällen. Foto Outdoor Lapland

Hyr en fjällguide för en dag

Få mer ut av er vistelse i fjällvärlden! Vi erbjuder våra kunskaper om Laponiaområdet med omnejd. Professionell lokal guide med utbildning och flera års erfarenhet av området sommar som vinter.

Pris: 3800 kr/dag exklusive helikopterkostnad.

Tillval: Vi kan ordna med mat och fika till turen

Pris: Lunch och fika 180 kr/person

Pris: Lunch, fika, middag 350 kr/person

Vi hyr även ut utrustning som ryggsäck, termos, gåstavar, gasolkök mm, mm

Searching the Sarek Moose in Rapa valley Sarek
Letar älg i Rapadalen vid fjället Nammatj. Foto Outdoor Lapland

Bra att veta!

Hos oss kan ni boka färdiga turer/arrangemang som är knutet till helikoptertransport och vi hjälper även till med att sy ihop specialarrangemang för privat och företagskunder där helikopterresan är en del av upplevelsen, vi paketerar boende, mat, guider, transporter och utrustning till ett paketpris efter era specifikationer.

Vill ni boka rundflyg eller annat turflyg med Fiskflyg AB då det enbart handlar om en transport hänvisar vi er till www.fiskflyg.se

Guidade turer

Hyr utrustning

Hos oss kan du hyra utrustning till ditt fjälläventyr. 

Kolla in vår utrustningssida >>

Ally hopfällbar kanadensare

Created by CJ Utsi Media ©