Om oss

Outdoor Lapland AB ägs och drivs av Christian Heimroth sedan 2003. Vi arbetar med att förädla Lappland som råvara och med det menar vi att vi tar tillvara på de tillgångar som området har att erbjuda. Det är allt ifrån natur, kultur och äventyr men även den rika mattraditionen, de spännande mötena med människor som lever och verkar här och inte minst historierna om den gamla tidens Lappland. Vår ambition är att förmedla känslan för området med hjälp av att erbjuda upplevelserika paket med de bästa av Lapplands ingredienser natur, kultur och äventyr.

Välkommen att slå följe med oss på stora eller små äventyr!

Med vänlig hälsning Christian

Vår filosofi

Outdoor Lapland satsar på långsiktigt hållbar turism som innebär ett stort ansvar gentemot naturen och miljön men också mot de människor som lever i området och den lokala ekonomin. Vi tar ansvar för naturen och miljön genom att vara delaktiga i diskussioner och den framtida utvecklingen av området som destination men även direkt konkret genom att tänka miljömässigt på allt vi gör inom verksamheten. Vi tar ansvar för människor som lever och verkar i området genom att köpa in så mycket tjänster som möjligt lokalt och genom att ha en dialog med andra näringar i området för att undvika konflikter och för att utveckla området i samförstånd för framtiden. Vi ser till att så mycket som möjligt av våra intäkter stannar i området där de bidrar till den lokala ekonomin.

När allt detta fungerar så kommer nästa lika viktiga del nämligen gästen som kommer till oss för att uppleva området. Vi känner ett stort ansvar gentemot våra gäster, vår ambition är att du som gäst ska efter en vistelse hos oss resa härifrån med en aha upplevelse, med det menar vi att du helt enkelt har fått lära dig och fått uppleva mycket som du tar med dig hem och berättar vidare för dina vänner och bekanta. Du som gäst ska ställa stora krav på oss som arrangör och vi som arrangör ställer också krav på dig som gäst, med det menar vi att du bör fråga mycket och gärna ifrågasätta vårt sätt att arbeta för vi är väldigt glada för synpunkter både positiva och negativa för att göra vår verksamhet ännu bättre. Vi som arrangör ställe krav på att du som gäst reser till området med rätt inställning och en ödmjuk attityd mot naturen, miljön och de människor som lever och verkar i området, ett ansvarsfullt resande kort och gott.

Det här var en fördjupning i vår filosofi och vi hoppas att detta är något som ni upplever positivt och som gör att ni väljer att anlita oss för er unika upplevelse i Lappland. Glöm inte att bli medlemmar i svenska ekoturismföreningen och hjälp på så sätt till att utveckla en hållbar turism i Sverige och utomlands.

Christian är en hejare på gaskök-couisine!

Ola ensure that ground handling work.

Created by CJ Utsi Media ©